Tuesday, October 26, 2010

Θα βοηθήσεις στη Δημιουργία Παγκόσμιας Ειρήνης?

Στις 6 - 7 Νοεμβρίου θα λάβει χώρα η παγκόσμια "Τελετή της Φωτιάς" AURA  FESTIVAL (τελετή σε συνεργασία βουδιστών  & Μάγια)  με στόχο την παγκόσμια Ενότητα και Ειρήνη.

Προκειμένου να διαδοθεί έγκαιρα το μύνημα τους ζητούν τη συνδρομή όλων μας ώστε το μύνημα αυτό να διαδοθεί σε όλο τον κόσμο.

Αγαπητοί φίλοι της SOTA (Shift of the Ages),

Βοηθήστε στη δημιουργία της παγκόσμιας ειρήνης!

Παρακαλούμε ελάτε όλοι μαζί μας!

Tην περασμένη Κυριακή ο μοναχός του Agon-Shu, αδερφός Tomono, μοιράστηκε μαζί μας ένα ειδικό mantra που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για την άμεση μετάδοση της σοφίας και για το κύριο γεγονός της 7ης Νοεμβρίου. Αν κοιτάξετε πιο βαθιά το γεγονός του τι προσφέρει το συγκεκριμένο γεγονός (η τελετή) στην ανθρωπότητα, είμαστε σίγουροι ότι θα συμφωνήσετε μαζί μας ότι έχουμε μια εκπληκτική ευκαιρία για μεγάλη ποιοτική αλλαγή, για έναν κόσμο αρμονίας, ποιότητας και ειρήνης. Πολλοί από εσάς έχουν εργαστεί επιμελώς για δεκάδες χρόνια για μια θεμελιώδη αλλαγή στη συνείδηση που μπορεί να ευνοήσει τη γέννηση ενός νέου κόσμου.

Αυτό που χρειαζόμαστε για να συμβεί αυτό είσαι ΕΣΥ και η αβίαστη δραστηριότητα σου για να μοιραστεί αυτό το γεγονός και το μήνυμα στους συναδέλφους, στην οικογένεια και στους φίλους σου. Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής. Κάθε ένας μπορεί να συμμετέχει άσχετα από τις ιδεολογικές ή θεολογικές του πεποιθήσεις και επίσης η συμμετοχή είναι εύκολη . Τώρα είναι η ώρα φίλοι μου. Αυτό για το οποίο έχουμε εργαστεί χρόνια τώρα εκδηλώνεται τώρα μπροστά στα μάτια μας. Παρακαλώ βοηθήστε στη συμμετοχή του κόσμου σε αυτή την αξιοσημείωτη ευκαιρία για την προσωπική, την κοινοτική και την παγκόσμια ειρήνη.

Τρόποι που μπορείτε να βοηθήσετε:

1. Επισκεφθείτε τη σελίδα Common Passion's One Peace Live για αυτό το γεγονός, επιλέξτε το κουμπί “συμμετοχή” και συμμετέχετε σύμφωνα με το δικό σας επίπεδο άνεσης.


Εκεί μπορείτε να δηλώσετε την πρόθεσή σας, να συμμετέχετε στις συζητήσεις, να λάβετε πληροφορίες για το γεγονός, και να μοιραστείτε εύκολα αυτές τις πληροφορίες με άλλους.

2. Γίνετε μέλος της ομάδας Common Passion σαν ομάδα ή πρόσωπο (ελεύθερα προς το παρόν) με το να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό. Μόλις το κάνετε αυτό μπορείτε να μπείτε στην ομάδα του “One Peace Live” για αυτό το γεγονός ή σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα όπως “Heal the Gulf”, “Conscious Convergence”, “Volunteers” και άλλες προσεχώς όπως ένα πρόγραμμα για παιδιά ή ένα πρόγραμμα σχετικό με την δωρεάν ενέργεια και άλλα σημαντικά προγράμματα. Απλά μπείτε στον ιστότοπο και επιλέξτε “Δημιουργία Λογαριασμού” ή “Συμμετοχή”. Αν είστε ήδη μέλος (σας ευχαριστούμε),  συνδεθείτε και πατήστε συμμετοχή στην ομάδα του “One Peace Live”.

3. Συμμετέχετε στη συζήτηση πηγαίνοντας στο φόρουμ συζητήσεων της ομάδας “One Peace Live” του Common Passion. Μόλις άρχισε και σε χρειάζεται! Κάνε μια ερώτηση, μια δήλωση, μοιράσου τις ανησυχίες σου, ανυπομονούν να σε ακούσουν!

4. Γίνε θαυμαστής στη σελίδα μας στο Facebook και μοιράσου κάποιο σχόλιο ή κάποια ερώτηση. http://www.facebook.com/CommonPassion

Παρακαλούμε σιγουρευτείτε ότι επιλέξατε ότι “Μου αρέσει” και “Κοινοποίηση” για τη σελίδα αυτή, κάνει τη μεγάλη διαφορά.

5. Δημοσιεύσετε το γεγονός αυτό στο “twitter” http://twitter.com/commonpassion

6. Να είστε προορατικοί. Οι πρόθυμοι εθελοντές της ομάδας Common Passion βοηθούν ούτως ώστε αυτό να γίνει ένα παγκόσμιο φαινόμενο μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.  
Πως μπορείς να βοηθήσεις; Βρες τι είναι αυτό (π.χ επικοινώνησε με οργανισμούς που μοιράζονται τις ίδιες απόψεις, μοιράσου το με την ενορία σου ή με την τοπική σου κοινότητα, συζήτησε το, μείνετε συντονισμένοι, ίσως για να προτείνεται άλλους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε ή επικοινωνήστε με april@commonpassion.org αν θέλετε να συμμετέχετε ως ενεργός εθελοντής που θα εκτιμηθεί αρκετά με άλλες επιδεξιότητες και ταλέντα που μπορούν να βοηθήσουν ώστε, να γίνει πραγματικότητα το γεγονός αυτό εντός του μικρού διαστήματος που απομένει.

Διαλέξτε κάποια από τις παραπάνω προτάσεις και
ελάτε να το κάνουμε πραγματικότητα!


_______________________________________


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ 6ης/7ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Τα μονοπάτια αυτών των δύο μεγάλων πνευματικών ηγετών, του Kiriyama Kancho και Alejandro Cirilo Pérez Oxlaj (Wandering Wolf), κινούνται παράλληλα πάνω από τρεις δεκαετίες. Και οι δύο άνδρες έλαβαν οράματα ότι θα έρθει μια στιγμή στο μέλλον που η ανθρωπότητα θα φθάσει σε κρίσιμο σταυροδρόμι, με ένα μονοπάτι που οδηγεί στην καταστροφή και ένα άλλο που οδηγεί στην εκπλήρωση του πιο σπουδαίου πεπρωμένου της ανθρωπότητας. Οι ηγέτες έχουν εργαστεί ακούραστα για την ανθρωπότητα, έτσι ώστε όταν η ανθρωπότητα φτάσει στο σταυροδρόμι αυτό να έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να ακολουθήσει το μονοπάτι που φέρνει την ειρήνη και την αρμονία σε όλους. Το μονοπάτι αυτό πρέπει να επιλεγεί με σύνεση και επαγρύπνηση. Βρισκόμαστε στο σταυροδρόμι: ο χρόνος για να επιλέξει κάποιος είναι τώρα. Αυτός είναι ο σκοπός του Aura Festival στις 7 Νοεμβρίου του 2010.

Οι σκέψεις του Βούδα είναι η πνευματική δύναμη που μπορεί να αποκτηθεί μόνο από εκείνους που έχουν επιτύχει πλήρη απελευθέρωση. - Το Βούδι. Έχει τη δύναμη να επιτρέψει στους νεκρούς να φθάσουν τη Φύση του Φο (Boodhahood) και να εξαγνίσει τους ζωντανούς. Στις 8 Νοεμβρίου 1980, όταν Kiriyama Kancho επισκέφθηκε τη Sahet Mahet στην Ινδία, έλαβε μετάδοση αυτής της φώτισης απευθείας από το Βούδα Shakyamuni μέσω έντονης τηλεπάθειας, την οποία αισθάνθηκε σαν μια λαμπρή και ασημένια δόνηση ιόντων. Θα ήθελε τώρα να στείλει δονήσεις του Βούδα - ισχύς του Βούδα – σε εσάς στις 7 Νοεμβρίου, μέσω live webcast. Αυτή η ευοίωνη ημερομηνία είναι η επέτειος των 30 χρόνων από την παραλαβή της άμεσης μετάδοσης του Βούδα από τον Kiriyama Kancho, και το αποκορύφωμα του έργου της ζωής του.

Ταυτόχρονα, κατά τη διάρκεια της τελετής της φωτιάς την 7η Νοεμβρίου, το Προσωπικό της Αρχής των Μάγια του Wandering Wolf θα συμβάλει στην ενδυνάμωση της γης προς την εκπλήρωση των επιθυμιών της για διαφώτιση, ειρήνη,αρμονία και την ιερή μοίρα του ως έθνος ανάμεσα στα αστέρια. Το Ιερό Προσωπικό λέγεται ότι έχει τη δύναμη της Kulkulkan, του Feathered Serpent (φτερωτός όφις-"κουνταλίνη"-κυρίκειο Ερμή), τη δημιουργική δύναμη των τεσσάρων στοιχείων, καθώς και της ανάστασης και της μετενσάρκωσης. 

H ημέρα της τελετής έχει επίσης την ενέργεια της Feathered Serpent, 9 Καν, κάνοντας την ιδιαίτερα ισχυρή μέρα για να εκπληρώσει τον σκοπό της τελετής του. Το Προσωπικό συμβολίζει επίσης το Divine Feminine (Ιερή-Θεϊκή Θυλικότητα, "Μεγάλη Θεα"), της οποίας η αποδοχή και επιρροή τιμάται, συγκεντρώνοντας την υπέροχη, αρχαία πνευματική σοφία του Βούδα και των Μάγια, σαν δύο τυφώνες που ενώνονται σαν ένας . Αυτό το Ιερό Προσωπικό έχει μια ιστορία 2000 χρόνων και αποτελεί μέρος θεραπευτικών τελετών που έχουν λάβει χώρα σε όλο τον κόσμο.


ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: http://commonpassion.org/group/one-peace-live

Παρακαλώ επιλέξτε “ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ” ή “ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ”, γίνετε θαυμαστής, δημοσιεύσετε το στο “twitter” κλπ, για αυτό το γεγονός. Είναι μία μοναδική, δυναμική και ΕΛΕΥΘΕΡΗ ευκαιρία να φέρει τον κόσμο μαζί για την ενότητα και την ειρήνη.

________________

Shift of the Ages | P-Qubd LLC

30159 Rim Rock Place
Canyon Lake, CA
92597
US

_______________


ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ: http://commonpassion.org/group/one-peace-live

Παρακαλώ επιλέξτε “ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ” ή “ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ”, γίνετε θαυμαστής, δημοσιεύσετε στο “twitter”, στείλτε το με μύνημα στους φίλους σας κλπ - Μιλήστε γι' αυτό το γεγονός. Είναι μία μοναδική, δυναμική και ΕΛΕΥΘΕΡΗ ευκαιρία να φέρει τον κόσμο μαζί -για ενότητα και ειρήνη.


No comments:

Post a Comment