ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΙ

Οι ΜΠΛΕ Ουρανοί επιστρέφουν!!!Αγαπημένοι μου φίλοι,

ενημερώνω και μέσω μηνύματος για την έναρξη του συνειδησιακού συντονισμού της Ομάδας "Μπλέ Ουρανοί", η οποία έχει ως στόχο της να εφαρμόσει πνευματικές μεθόδους μετουσίωσης της πραγματικότητας που αφορά στο ζήτημα των χημικών ψεκασμών. Ουσιαστικά αντικαθιστούμε την "παρούσα πραγματικότητα" με φυσικούς, καθαρούς μπλε ουρανούς.

Η μέθοδος είναι σίγουρα γνωστή σε πολλούς από εσάς είτε μέσα από το "κρίσιμο πλήθος της τετραγωνικής ρίζας του 1%-333", είτε από τροποποίηση της πραγματικότητας που μας αφορά ατομικά, μέσα από την αντικατάσταση "λαθεμένων πεποιθήσεων" με γόνιμες και θετικές για εμάς όψεις, που υποστηρίζουν την πραγματικότητα που αληθινά επιθυμούμε.

Όπως και να έχει, σίγουρα έχετε ακούσει πως αυτό που φοβόμαστε ή πως αυτό που πιστεύουμε δυνατά, αυτό και θα συμβεί. Ο φόβος είναι ουσιαστικά μια δυναμική ενέργεια που δρα και σχηματίζει την πραγματικότητα μας εδώ και αιώνες, αφού έτσι γίνεται ελεγχόμενη και χειραγωγήσιμη η δική μας συνειδητή ενέργεια και έτσι επικράτησε μέχρι σήμερα η πραγματικότητα που βλέπουμε γύρω μας -που κατά γενική ομολογία δεν μας εκφράζει.

Στην ομάδα αυτή θα κάνουμε το ακριβώς αντίθετο:
• μέσα από ακράδαντη πίστη και δυναμική πεποίθηση του κάθε ένα από εμάς στην πραγματικότητα που θέλουμε, στην προκειμένη περίπτωση "ΜΠΛΕ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ" και
• Με το συντονισμό εκπέμπουμε ταυτόχρονα την ίδια ιδέα-δόνηση-εικόνα και η αύξηση της απόδοσης της ενέργειας δεν είναι απλή πρόσθεση των ατομικών μας ενεργειών, αλλά αποκτά μια αυξάνουσα γεωμετρική δυναμική
• Έτσι ζωγραφίζουμε/χτίζουμε τη ΔΙΚΗ μας πραγματικότητα που από ένα σημείο και μετά
• θα είναι η πραγματικότητα Όλων
Με πίστη λοιπόν αταλάντευτη, αποφασιστικότητα και βεβαιότητα πως έτσι ΕΙΝΑΙ ήδη στέλνουμε την πρόθεση μας, στην κατεύθυνση της επικράτησης των Καθαρών Μπλε Ουρανών.

Ύστερα από πολλά χρόνια στο χώρο της έρευνας του φαινομένου έχω καταλήξει και έχω δει στην πράξη πως το πιο δυναμικό και αποτελεσματικό μέσο για την αλλαγή αυτής της κατάστασης είναι η συνειδητή-πνευματική αντιμετώπιση του θέματος -και μάλιστα όχι σαν "αντί-δραση" ή "πολεμική" εναντίωση, αλλά σαν παιχνιδιάρικη απόφαση ΣΥΝ-δημιουργίας. Λέω «παιχνιδιάρικη» για να γίνει σαφές πως τηρούμε μια συναισθηματική κατάσταση μη-προσκόλλησης, όπου με την ανεμελιά και την αθωότητα των παιδιών, δίχως θυμό ή άλλες αρνητικές συγκινήσεις παίζουμε ομαδικά και Ζω-γραφίσουμε την πραγματικότητα.

Η πείρα και η πραγματικότητα έδειξε πως οι κινήσεις πολιτών περιορίζονται στην ενημέρωση των υπολοίπων συνανθρώπων μας, αλλά είναι αδύναμες στο να επιφέρουν ουσιαστικό αποτέλεσμα: παύση ψεκασμών. Αυτό είναι λογικό να συμβαίνει στο επίπεδο της συνείδησης και των ενεργειών μολονότι μοιάζει "περίεργο" για την καθημερινή λογική.

Στην ουσία υποκινούμενοι από το "φόβο" ασχολούμαστε με το θέμα με μια δυναμική, η οποία θέλει μεν να "χτυπήσει το φαινόμενο", αλλά στην ουσία το δυναμώνει αφού του χαρίζουμε μέρος της προσοχής και της ενέργειας μας.

Το δυναμικότερο μέσο λοιπόν είναι η ενεργή συγκέντρωση των δυνάμεων μας στον επιθυμητό τελικό στόχο ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ συμβεί και αυτό από μια θέση ισχύος και βεβαιότητας. Πολύ απλά επειδή ΕΤΣΙ το θέλουμε για το Καλό όλων και Έτσι θα γίνει.

Σε όσους είναι εξοικειωμένοι σε τεχνικές οραματισμού δεν χρειάζεται να θυμίσω τη δημιουργική δύναμη που έχει η φαντασία μας. Αυτός είναι και ο λόγος που θα χρησιμοποιήσουμε νοερές εικόνες που να δείχνουν ακριβώς αυτό το αποτέλεσμα που επιδιώκουμε. Όσοι για πρώτη φορά δοκιμάζουν κάτι ανάλογο είναι βέβαιο πως πολύ σύντομα θα το μπορούν και οι ίδιοι με μεγάλη άνεση, μολονότι στην αρχή θα πρέπει να εργαστούν "λεκτικά"- να χτίζουν δηλαδή την εικόνα με λέξεις νοερά κι ας μην μπορούν ακόμη να τη δουν καθαρά με τα πνευματικά μάτια τους -τη "δημιουργική τους δηλαδή φαντασία " (και ο ήχος και το «φως» που σχηματίζει τις νοερές εικόνες είναι συχνότητες-δονήσεις ενέργειας, οπότε μην ανησυχείτε για την εφαρμογή- είναι το ίδιο ισχυρή, έγκυρη και αποτελεσματική.)

Κάποια σχετικά παραδείγματα εφαρμογής είχα αναφέρει και στις παρακάτω αναρτήσεις:
• Mε Πνευματικά Όπλα Νικάμε τα Chemtrails!
• Συνείδηση και chemtrails. Οι μπλε ουρανοί επιστρέφουν !!!

ΟΔΗΓΙΕΣ:

Προκαταρκτικά:
Εδώ δίνω μερικές απλές συμβουλές χαλάρωσης και συγκέντρωσης. Όσοι χρησιμοποιείτε ήδη κάποια άλλη μέθοδο είστε ελεύθεροι να χρησιμοποιήσετε εναλλακτικά τη δική σας μέθοδο.
Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010 στις 10 το βράδυ
1. Καθόμαστε κάπου ήσυχα και αναπαυτικά, όπου δεν θα μας ενοχλήσουν για 10 τουλάχιστον λεπτά (έως και μισή ώρα εάν θέλουμε)
2. Παίρνουμε 3 βαθιές ανάσες και εκπνέουμε δυνατά από το στόμα, για να διώξουμε οτιδήποτε άλλο απασχολεί το μυαλό μας τη δεδομένη στιγμή
3. Στρέφουμε την προσοχή μας στο ρυθμό της αναπνοής μας και χαλαρώνουμε
4. Κλείνουμε τα μάτια και συγκεντρώνουμε τη δύναμη μας ακολουθώντας νοερά το περίγραμμα, τα όρια του σώματος, μας ξεκινώντας από τα πέλματα και διαγράφοντας νοερά όλο το σώμα μέχρι το κεφάλι

ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΣΠΙΔΩΣΗ-ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ
(και εδώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δική σας μέθοδο αν συνηθίζεται κάποια άλλη μορφή «ασπίδας»)
1. Στρέφουμε κατόπιν την προσοχή μας στο ενεργειακό κέντρο της καρδιάς μας (στη μέση του στήθους) και φανταζόμαστε πως η ενέργεια του δυναμώνει με κάθε ανάσα μας εκπέμποντας καθαρό χρυσαφένιο φως με απαλές πράσινες και ροζ αντανακλάσεις (μην ανησυχείτε αν δεν μπορείτε με την πρώτη φορά να δείτε τα χρώματα απλά νιώστε πως έτσι ΕΙΝΑΙ). Μείνετε εδώ με την προσοχή σας στην καρδιά για τρεις ανάσες.
2. Φανταστείτε κατόπιν αυτή την μπάλα φωτός να μεγαλώνει και να αγκαλιάζει όλο σας το σώμα
3. Η φωτεινή αυτή μπάλα αυτή είναι ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ - καμιά αρνητική ενέργεια δεν μπορεί να εισβάλλει σ' εσάς. Οτιδήποτε αρνητικό φωτίζεται και μετουσιώνεται και μόνο που σας πλησιάζει. Δεν σας αγγίζει καν.

ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΙ
(από εδώ ουσιαστικά ξεκινά το ουσιαστικό σημείο κοινής-ομαδικής εργασίας)
• Δηλώνουμε νοερά πως δεσμευόμαστε να εργαστούμε για το ανώτερο καλό όλων σεβόμενοι το νόμο της αβλάβειας

Συντονισμός-Οραματισμός:
1. Η μέρα είναι ηλιόλουστη. Φανταζόμαστε πως βρισκόμαστε στην εξοχή με τα μέλη της ομάδας και γεμάτοι χαρά είμαστε καθισμένοι σε ένα κύκλο πάνω στο καταπράσινο γρασίδι. Κοιτάζουμε τα άτομα γύρω μας. (εδώ βοηθά να γνωρίζουμε μεταξύ μας τα ονόματα και τον τόπο που μένουμε για να νιώθουμε ένα στοιχείο αναφοράς)
2. Κρατάμε ο ένας το χέρι του άλλου σε μια αλυσίδα- νιώθουμε μια δυνατή ροή ενέργειας να περνά σαν ποτάμι μέσα από τα χέρια μας και να μας ενώνει
3. Στρέφουμε την προσοχή μας στον ουρανό, αφήνουμε τα μάτια μας να γεμίσουν από την απεραντοσύνη του που μας αγκαλιάζει
4. Νιώθουμε/βλέπουμε μια χρυσή φωτεινή ιριδίζουσα ακτίνα να βγαίνει από την καρδιά μας και να ενώνεται με τις φωτεινές ακτίνες των υπολοίπων σχηματίζοντας μια "ομπρέλα" από φωτεινές ακτίνες πάνω από τα κεφάλια μας
5. Μια δυνατή δέσμη χρυσαφένιου φωτός δημιουργείται στο σημείο που ενώνονται οι φωτεινές ακτίνες της καρδιάς μας και στρέφεται στον ουρανό σαν προβολέας. Το χρυσό φως φωτίζει των ουρανό
6. Ο ουρανός παίρνει ένα ζωηρό μπλε χρώμα και αραιά κατάλευκα συννεφάκια τον στολίζουν με χαρούμενη διάθεση. Μένουμε για λίγο σε αυτή την εικόνα. Πλημμυρίζει η ψυχή μας από το «ελιξίριο» του μπλε ουρανού και μια ζεστασιά μας τυλίγει. Νιώθουμε τη δύναμη που εκπέμπουμε.
7. Το χρυσό φως που στείλαμε στον ουρανό απλώνεται σχηματίζοντας ένα χρυσό δίχτυ που απλώνεται και αγκαλιάζει ολόκληρη τη Γη.
8. Με χαρούμενη, παιχνιδιάρική διάθεση αγκαλιαζόμαστε και χαιρόμαστε τη Μητέρα Γη και τον Πατέρα Ουρανό κάτω από το ζεστό δυναμωτικό φως του ήλιου.
9. Αποχαιρετούμε τους φίλους της Ομάδας και χαιρόμαστε για την επόμενη αντάμωση στην εξοχή κάτω από το μπλέ του ουρανού…
Εδώ έχουμε ολοκληρώσει το συντονισμό μας και σταδιακά επιστρέφουμε στην καθημερινότητα μας. Ανοίγουμε τα μάτια, -κοιτάζουμε γύρω μας το οικείο περιβάλλον- αγγίζουμε το πρόσωπο μας και παίρνουμε μια βαθιά ανάσα. Αφήνουμε για λίγο τη βεβαιότητα και τη δύναμη της ομάδας να κυλίσουν μέσα μας.


Την τεχνική αυτή θα εφαρμόζουμε ΜΙΑ φορά την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Κυριακή στις 10μμ. Θεωρώ πως μετά από 12 περίπου συναντήσεις θα έχουμε πετύχει ήδη αξιοθαύμαστα και αξιόλογα αποτελέσματα.

Παρακαλώ τις εικόνες που θα αναδυθούν μέσα σας κατά τη διάρκεια του συντονισμού να τις κοινοποιείτε ΑΝ θέλετε ΜΟΝΟ σε μηνύματα μεταξύ των μελών και όχι δημόσια στις σελίδες του facebook. Μπορείτε ωστόσο να γράψετε σχετικά με τις εντυπώσεις σας γενικά.


Στόχος μας είναι, πέρα από τη δική μας πρώτη ομάδα, να διαδοθούν οι τεχνικές αυτές και να δημιουργηθούν πολλές ακόμη αυτόνομες ομάδες "μπλέ ουρανοί" σε όλο τον κόσμο, οι οποίες να εργάζονται για τον ίδιο σκοπό, συγκεντρώνοντας την απαραίτητη ενέργεια για την κοινή αυτή ποθητή πραγματικότητα. Όσο περισσότεροι είμαστε, όσο συχνότερα συντονιζόμαστε και όσο μεγαλύτερη είναι η πίστη μας σε αυτό, τόσο πιο γρήγορα θα υλοποιηθεί, αφού θα συγκεντρωθεί πιο γρήγορα η απαραίτητη ποσότητα ενέργειας.

Για το σκοπό αυτό οι οδηγίες θα μεταφραστούν και στη γερμανική και αγγλική γλώσσα. Επιθυμητή η συμμετοχή σας για τη μετάφραση και σε άλλες γλώσσες.

Εσείς με τη σειρά σας μπορείτε να διαδίδεται το λινκ της ομάδας, στο facebook, αλλά και αυτή τη σελίδα.

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ!


Με απέραντο σεβασμό στη Γη και τον Ουρανό που μας ενώνει.

τοξότισσα