LIVE αντιμετώπιση ψεκασμών

ΤΕΧΝΙΚΕΣ LIVE αντιμετώπισης ψεκασμών

Ατομική τεχνική ανοίγματος/καθαρισμού του ουρανού:

Εάν βλέπετε chemtrails στον ουρανό:

• -εστιάστε έντονα την προσοχή και το βλέμμα σας στις γραμμές
• -μεταφέρετε έντονα τη θέληση σας να διαλυθεί το "χημικό νέφος" διατηρώντας νοερά την εικόνα του καθαρού μπλέ ουρανού εκπέμποντας την σε αντικατάσταση των γραμμών
• -ζητήστε τη συμπαράσταση του ήλιου να δυναμώσει και να επιβάλλει αυτή σας τη θέληση για την επικράτηση του φυσικού ΜΠΛΕ ουρανού (ακόμη κι αν δεν είναι ορατός, ο ήλιος είναι ΠΑΝΤΑ εκεί πίσω από τα σύννεφα –τεχνητά ή φυσικά…)
• -Νιώστε πως αυτό ήδη συμβαίνει
• -Ζητήστε από τα πνεύματα του νερού, της φωτιάς, της γης, του αέρα και του αιθέρα να εργαστούν και να μετουσιώσουν τη χημεία που αιωρείται στον αέρα στην αβλαβή, φυσική πρωταρχική τους μορφή
• -Ανάλογα με την σταθερότητα της πρόθεσης που εκπέμπεται θα δείτε σύντομα να εξαφανίζονται οι γραμμές και να εμφανίζεται ο μπλε ουρανός και ο ολόλαμπρος ήλιος
• -Ζητείστε από τις δυνάμεις της φύσης να διατηρήσουν στον ουρανό τη φυσική του γαλάζια κρυστάλλινη καθαρότητα
• -Ζητείστε από τα «πνεύματα» των στοιχείων να εργάζονται με τον ίδιο τρόπο κάθε φορά που χημεία αιωρείται και απειλεί τον ουρανό ή τη γη και τα πλάσματα τους, ακόμη και όταν δεν είστε "παρόντες' (Εναλλακτικά μπορείτε να επικαλεστείτε τη βοήθεια οποιασδήποτε άλλης φωτεινής δύναμης σας είναι οικεία: π.χ. αγγέλους, αγίους κτλ)
• Ευχαριστείστε τους για τη βοήθεια τους

Μπορείτε φυσικά να αυτοσχεδιάσετε και μόνοι σας.


Συντονισμένη-live αντιμετώπιση chemtrails:

• -Εφαρμόζουμε την ίδια τεχνική όπως στην ατομική τεχνική, αφού προηγουμένως έχουμε συντονιστεί χρονικά με το φίλο ή τους φίλους μας, ή τα μέλη της ομάδας, τους οποίους γνωρίζουμε που βρίσκονται γεωγραφικά (στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό) σχηματίζοντας μια "ενεργειακή γέφυρα". Φανταζόμαστε με πίστη πως έτσι ΕΙΝΑΙ, πως διατηρούμε την ακύρωση των chemtrails και το καθάρισμα του ουρανού, σε μια έκταση που ξεκινά από το κομμάτι ουρανού που βλέπουμε μέχρι το σημείο που στέκεται ο φίλος μας. Το άνοιγμα μεγαλώνει και ο ουρανός καθαρίζει όλο και περισσότερο ώσπου δεν υπάρχει chemtrail σε κανένα σημείο του πλανήτη.

Τα πραγματικά αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά όσο στρέφεται την πρόθεση σας στον ουρανό. Για ένα διάστημα ίσως επανεμφανίζονται οι χημικές ουρές, μόλις στρέψουμε αλλού την προσοχή μας και πάψουμε να ασχολούμαστε με τον καθαρισμό. Από ένα σημείο και μετά θα γίνει όμως μόνιμο το αποτέλεσμα.

Σημειώσεις:

• Η χρήση των ατομικών αλλά και των συντονισμένων προσπαθειών live-καθαρισμού θα δυναμώσει την πίστη σας στα πραγματικά αποτελέσματα που μπορούν να έχουν οι πνευματικές σας δυνάμεις, καθιστώντας σας άτρωτους στη δράση των χημικών αεροψεκασμών σε οποιοδήποτε επίπεδο (φυσικό-πνευματικό). Βλέποντας τα αποτελέσματα στο "πραγματικό επίπεδο" φεύγουν και οι τελευταίες αμφιβολίες που ίσως είχατε.
• Ο ομαδικός οραματισμός επιδρά σε ένα πιο λεπτοφυές επίπεδο βάζοντας κατά κάποιο τρόπο τα χρώματα στον πίνακα της νέας πραγματικότητας στον ουρανό. Τα αποτελέσματα του μπαίνουν σε λειτουργία από την πρώτη στιγμή που θα συντονιστούμε, αλλά θα χρειαστεί κάποιος χρόνος για να το δούμε και ως μόνιμο αποτέλεσμα γύρω μας. Μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα όμως ο πίνακας της νέας πραγματικότητας θα έχει χαραχτεί με ανεξίτηλα χρώματα. Και οι ΜΠΛΕ ουρανοί θα είναι η μοναδική πραγματικότητα που θα γνωρίζουμε, σε σημείο τέτοιο που δεν θα είναι πλέον απαραίτητος ο συντονισμός μας -όχι για το σκοπό αυτό τουλάχιστον.